torstai 28. marraskuuta 2013

NousuJohteessa

Välillä, liekö kuun asennosta johtuen, tai planeetoista, tai mistä lie karmasta, tulee niitä loistaviakin viikkoja. Kun tuntuu, että kaikki menee enemmän, kuin hyvin. Nyt on ilmeisesti hyvä flow käynnissä. Sampu klaarasi terapeuttien arviot yli odotusten. Jopa niin yli odotusten, että mitään ylimääräisiä toimenpiteitä ei ole tulossa puheen suhteen. Ja toimintaterapeutti ei kuulemma koko tyyppiä halua edes nähdä enää. Emme tehneet tuosta päätöksestä valitusta, saatikka esittäneet vastalauseita.

Edward on nukkunut poikkeuksellisesti ainakin seitsemään asti koko viikon. Ja aamut ovat olleet muutakin kuin vanhemman, ja lapsen loputonta väittelyä siitä, pitääkö kouluun mennä vai ei. Normiaamu kun menee jotenkin tähän malliin "ei minä en mene alakertaan" "ei minä en mene kouluun" "räjäytän koulun" "heitän koulua kivellä" "MINÄ EN MENE KOULUUN". Yritäpä johonkin väliin selittää jotain oppivelvollisuuksista, ja siitä, että kyllä maar isi, ja äitikin sitä koulua kävivät.

Topollakin on ollut yllättävän hyvä meininki *kop-kop*. Ei ylimääräisiä lääkekuureja, vain yhtenä iltana jouduttiin klo 00.30 tarjoilemaan ns yöpalaa, kun Topo ei millään pysynyt huoneessaan. Ja vihjaili toistamalla äärettömät kerrat "mmamm maamm" että saattaisi olla ehkä nälkä.

Itseeni Sampun hyvät uutiset vaikuttivat tottakai suuresti. Tuntuu kuin olisin keventynyt ainakin kymmenen kilon verran. Valitettavasti vaaka ei näytä sitä 10 kiloa vähempää, joten ehkä joku henkinen taakka katosi sen kymmenen kilon verran? Olen hetkellisesti saattanut ajatella niinkin utopistisia ajatuksia, kuin että Sampulla kaikki menisikin hyvin. Että hän menisi normikouluun, ja ajaisi ajokortin, ja eläisi ns normielämän. Siis siinä puitteissa kun se tässä villa villerkullassa on mahdollista.

Nyt vain peukut pystyyn, että hyvä flow jatkuu. Ettei Topon orastava flunssa pahene, Edward keksi ruveta taas heräilemään klo 03 katsomaan Tuomas Veturia, että Sampu ei imuroi jotain uutta tautia, tai vaihtoehtoisesti telo itseään pahemmin ainaisilla kiipeilyreissuillaan. Koska tämä äiti-ihminen meinaa törkeästi hyljätä perheensä miehet kolmeksi vuorokaudeksi, ja häipyä hyvässä seurassa muille maille vierahille omalle lomalle. Loistoflowta siis tiedossa seuraaviksi päiviksi.
                             












2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että huoltotoimenpiteet sujuivat hyvin! :) Se on harvinaista herkkua, että lähtee sairaalasta hyvillä mielin.
    Oikein hyvää reissua sinulle, toivottavasti miesnelikko selviää talossa ja tönö on pystyssä palattuasi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no on todellakin. Toivottavasti tuo ei ollut mikään poikkeus, mikä vahvistaa säännön. Kiitos! Ehkä noi miehet hengissä pysyy? ;) Ja talokin pystyssä jos hyvä flow jatkuu…

      Poista